Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Radiatorer

Hos AO finder du et væld af radiatorer i forskellige størrelser og udformninger – og til forskellige formål. Vi fører blandt andet radiatorer fra Eurorad og Ribe, og har du brug for ventiler, forskruninger og returkoblinger, kan vi også klare dét. Vi kan også hjælpe dig med en håndklæderadiator, følerelementer, ventilhuse og/eller ventilsæt. Klik dig gennem vores udvalg, eller kontakt os for råd og vejledning. Leder du efter et specifikt produkt, finder du det nemt og hurtigt ved hjælp af søgefeltet øverst på siden her.

Håndklæderadiator

På en råkold dag er der ikke meget, der slår et lunt håndklæde, når man kommer ud af badet. Med en håndklæderadiator kan det meget nemt blive hverdag. Vi fører håndklæderadiatorer, der både tørrer håndklæder og varmer badeværelset op, fra bl.a. Kriss, Strømberg og TVS, og så har vi naturligvis også et stort udvalg af ventiler og monteringstilbehør.

Radiator

Eurorad, Tempra, Ribe og Thor er blot få af de producenter, der fremstiller kvalitetsradiatorer. Her hos AO Johansen kan du finde en lang række klassiske og moderne radiatorer, samt tilbehør til at montere dem. Samtlige radiatorer er i høj kvalitet og et nutidigt, moderne design, så de passer til ethvert stilbevidst hjem.

Følerelementer

Der findes mange forskellige termostatelementer, når det gælder radiatorer. Og her er følerelementer et vigtigt et af slagsen. Vi fører følerelementer fra bl.a. Danfoss og IMI Hydronics. Design, kvalitet og brugervenlighed er i top, og levetiden er lang.

Ventilhus

Vi fører mere eller mindre alt tilbehør til radiatorer og håndklæderadiatorer, og ventilhuse er ingen undtagelse. Vælg mellem ventilhuse i forskellige størrelser og forskellige vinkler – alle dog med det til fælles, at de er af utrolig høj holdbarhed og kvalitet.

Radiatorforskruning

Ligeløbende eller vinkelløbende. I messing, krom eller matkrom. Med eller uden stop. Her hos AO fører vi et væld af forskellige radiatorforskruninger, lige til at installere og montere. Kvaliteten er naturligvis i top, og finishen elegant.

Ventilsæt

Vi har et bredt sortiment af forskellige ventilsæt til brug til montering af ny eller reparation af eksisterende radiator. Vælg mellem ventilsæt fra flere forskellige anerkendte producenter. Vi står inde for kvaliteten og holdbarheden.