Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

På denne side finder du alle vores håndklæderadiatorer fra Johansen. Johansen forhandler udelukkende de førende varemærker inden for håndklæderadiatorer, og producenterne leverer udelukkende produkter i højeste kvalitet. Både udformning og funktion er i top, mens prisen er til at have med at gøre – her får du design og kvalitet, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem, uden at betale en bondegård for det. Vælg mellem Johansens store udvalg af håndklæderadiatorer, bl.a. Athena og Prestige. Vi forhandler naturligvis også tilbehør, herunder sikkerhedsventiler, så installation og montering kommer til at gå let som en leg. Klik dig gennem hele udvalget her på siden (du ser de mest solgte produkter lige nedenfor), eller kontakt os for råd og vejledning. Du kan også bruge søgefeltet her på siden.

Filtrér:

Tilgængelighed

{{selectedFacet.Name}}

  {{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}
  Vis som simpel liste uden priser

  Prestige

  Prestige-modellen fra Johansen er en håndklæderadiator, der fås som buet eller lige model, i hvid eller med kromoverflade. Størrelsen varierer, og du beslutter selv, om du ønsker buede rør eller rør, der går ligeud. Tilslutningen (1/2” nedad) varierer, alt efter som der er tale om centralvarme alene, elvarme alene eller kombidrift. Bemærk, at ventilsæt og elvarmeelementer ikke følger med, men skal tilkøbes).

  Sikkerhedsventiler

  Ventiler er et must til alle typer radiatorer, og håndklæderadiatorer er ingen undtagelse. Johansen forhandler således også ventiler og tilbehør til håndklæderadiatorer, herunder sikkerhedsventiler, der skal bruges til at sikre produktet med. Sikkerhedsventilen fås bl.a. sammen med Helios elvarmeelement på hhv. 300 og 600 watt.