Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Hudevad

Uanset typen af radiator udgør de en væsentlig del af indretningen i hjemmet eller på kontoret. Så det gælder om at vælge radiator med omhu. Her på siden finder du vores udvalg af radiatorer fra danske Ribe, der er en af de førende danske producenter af varmekilder til hjemmet. Herunder Hudevad radiatorer, Hudevad konvektorer, Riorad, Hudevad panel og bæringer. Alt sammen stilfuldt og lige til at installere og montere. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du bruge søgefunktionen på siden til at lede efter det, du søger.

Hudevad Radiators

Hudevad Radiators udspringer af den 170-år gamle Ribe-baserede virksomhed Ribe Jernindustri og den fynske radiatorproducent, Hudevad. Ribe Jernindustri købte Hudevad i 2004, og de to virksomheder repræsenterede i 14 år, under navnet Ribe Jernindustri, årtiers produktions- og håndværkserfaring kombineret med moderne produktionsmetoder og det bedste af skandinavisk radiatordesign.

Fra 1. januar 2018 skiftede Ribe Jernindustri navn til Hudevad, og alle tidligere Ribe-radiatorer og RIOpanel-mærket sælges nu under Hudevad navnet.

Hudevads nye radiatorkategorier

Hudevad Solid:

Her findes alle tidligere RIOpanel radiatorer (Standard, Compact, Integral, Plan og LK) samt et par nye. De mest solide, energieffektive og pålidelige radiatorer i denne kategori på markedet. Stort udvalg af højder, længder og dybder.

Hudevad Select:

Over 150 års erfaring mod perfektion. Det bredeste udvalg af flotte og energieffektive radiatorer, hvor design og funktion går op i en højere enhed. Fokus på stilrent og tidløst design, der bidrager til både indeklima og æstetik i hjemmet såvel som på kontoret.

Hudevad Shape:

Den kreative legeplads, hvor en radiator bliver mere end en varmekilde. Grænser udfordres og spændende løsninger udvikles. Spændende og fleksible og ofte kundetilpassede radiatorløsninger.

Bæringer og andet tilbehør

Ben og/eller bæringer er nødvendige ved installation/montering af en ny radiator. Vælg ben eller bæringer alt efter typen og størrelsen på radiatoren. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller se, hvilke valgmuligheder du har, ved at klikke på kategorien “Tilbehør” ovenfor