Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele

Spar 10% på alt fra månedens leverandør Damixa - tilbuddet gælder kun i februar

Se tilbud
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Nyheder 2014

17-12-2014
I efteråret blev der afholdt europamesterskaberne i Skills i byen Lille i Frankrig. Danmark stillede med i alt fire deltagere. Se billeder fra mesterskaberne her. 
14-11-2014
Søndag den 9. november blev første indledende runde af AO Cup skudt i gang hos Fodboldfabrikken i Aarhus. Se billederne her.
13-11-2014
Se hvilke AO håndværkerbutikker der har åbent i forbindelse med jul og nytår. Se desuden hvornår der er deadline for at bestille varer.
03-11-2014
AO’s traditionsrige julearrangementer løber igen i år af stablen i Aarhus og København. Vi byder indenfor i CinemaxX-biograferne, hvor der vil være lidt godt til ganen, inden showet starter.
01-11-2014
Vi er kommet til de mørke vintermåneder. Men måske er den mørke tid ikke helt så mørk, som den har været. Der kommer nemlig flere og flere intelligente løsninger inden for belysning. Vi har set på fire af dem.
01-11-2014
FC Midtjylland er som de første i Danmark i færd med at indføre et hyperavanceret overvågningssystem. Systemet kan spotte, om fodboldspilleren løber, som han bør – og endda om han er i dårligt humør. Elexperten.dk i Ikast har fået opgaven med installationen.
01-11-2014
Ved hjælp af droner kan man lettere danne sig et indtryk af, hvor fremtidens skybrud vil skabe oversvømmelser i København. Eller man kan filme, hvordan en ambassadebygning klarer sig, hvis en bombe på 500 kilo trotyl eksploderer ved siden af. Søren Rolin fra virksomheden Niras har gjort sin hobby med droneflyvning til sit arbejde, og nu løser han spændende droneopgaver i hele verden.
31-10-2014
På Rørvang i Albertslund skrider arbejdet med opførelsen af AO’s topmoderne højlager frem. Lageret, der kan rumme 29.000 paller, står klar primo 2015. Følg byggeriet her på siden.
22-09-2014
Hold hænderne tørre med den nye vandafvisende handske Thor Flex Dry. Handsken er i halvdyppet latex med nitril-granulat på fingerspidserne for bedre greb. Godkendt EN420 EN388.
22-09-2014
Det ekstreme vejr er kommet for at blive. Alene det sidste halvår har budt på mindst fire skybrud i Danmark, der har sendt håndværkere på overarbejde. Men det nye klima skulle også meget gerne give arbejde mellem skybruddene: For det er trods alt bedre at forebygge end at rydde op. Læs om både forebyggelse og oprydning efter det ekstreme vejr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktuelle tilbud, samt nyheder om produkter og begivenheder.